QUÈ OFERIM?

SERVEIS

LES NOSTRES SALES I CLASSES

Monitors/as

Coneix el nostre equip

Agustí Hernández

Em dedico a l'entrenament tant en grups reduïts com de forma individual. Gràcies al grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i la posterior experiència adquirida, puc treballar amb persones de tots els nivells i edats. El meu objectiu principal és millorar la teva qualitat de vida a través del moviment, adaptant les propostes a les necessitats individuals.

Jane Allen

Fa vint anys que treballo de monitora de gimnàs. Faig classes dirigides de tota mena, però els que més m'agraden són les de Pilates, ioga i estiraments. M'agrada el tracte familiar i treballar en petits grups per poder assegurar la màxima atenció a cada alumne.

Guillem Roget

Entrenador personal graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Assessorament i prescripció d'exercicis en sala fitness i monitor d'activitats dirigides de mobilitat i manteniment per a persones de tercera edat.

Vanessa Ibars

Fa 7 anys que em dedico a donar classes de ioga. M'he format en diverses disciplines yoguis, unes més estrictes com Ashtanga, i d'altres més accessibles per a tothom com el Hatha ioga. L'experiència m'ha fet saber adaptar-me a les persones que venen a les meves classes, i poder veure el que necessiten de la pràctica.

Si tens alguna pregunta, o consulta, contacta amb nosaltres i l’equip del gimnàs es posarà en contacte amb tu al més aviat possible.

Segueix-nos!

Dona’t un cop d’ull a les nostres xarxes socials del gimnàs! Tot el que necessites per a una vida més saludable i activa està aquí. Segueix-nos a:

 Disseny: info@abrilmolerogamez.com

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola
¿En què puc ajudar-te?